Aysaf Fuarı | Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı 2015

aysaf fuarı logo
AYSAF Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı Kasım'da

Ayakkabı yan sanayi sektörünün ülkemizdeki küresel vitrini AYSAF 54. kez düzenleniyor. Yılda iki kez gerçekleşen fuar, yan sanayi üreticilerini ulusal ve global ölçekte faaliyet gösteren alıcı kuruluşlarla buluşturuyor. Böylelikle yıllık %20-25 oranında ihracat artış hızı yakalayan sektöre fuar çok önemli bir katkı sağlıyor.

AYSAD ve TASEV ile birlikte fuarın başarısına yönelik yaptığımız müşterek çalışmaların ayakkabı yan sanayi endüstrisine büyük destek sağladığını görmek bizler açısından mutluluk verici.

Geçtiğimiz yıl ayakkabı aksamı dahil olmak üzere 2013'e göre değer bazında %25 civarında ihracat artışı kaydeden sektör tüm yeniliklerini fuarda yurt içi ve yurt dışından gelen alıcılara sunuyor. Ayakkabı yan sanayi endüstrisinin kilometre taşı olan AYSAF'ta bu alandaki tasarım ve teknolojideki gelişiminde tüm dünyaya teşhir edilmesini umuyoruz.

AYSAF'ın ziyaretçi çalışmalarını sektörün hedef ve amaçlarına paralel olarak Kuzey Afrika, Avrupa, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu, Amerika ve Rusya'da sürdürülüyor. Bulunduğu lokasyon itibariyle ticaret yollarının kesiştiği ülkemiz, bu avantajını daha iyi kullanarak ayakkabı yan sanayi sektörünün iş hacmini artıracak politikalar üzerinde daha çok durmalıdır. Bu kulvarda yapılan yenilikler sektörde kaldıraç etkisi yaratacaktır.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


aysaf hostes
aysaf fuar hostesi
aysaf catering
aysaf kiralık
aysaf fuarı manken
aysaf fuarı ajans