Reklam Fuarı | Sign Fuarı 2015

sign fuarı logo
Sign Fuarı 2015

17. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul 2015; 10-13 Eylül tarihlerinde sektörün kalbini yine bir araya getirecek.

SIGN İstanbul  2015’e katılarak; Avrasya bölgesinin yeni pazarlarına ulaşabilir, Dijital Baskı ve Endüstriyel Reklam sektörlerinin en iyi firmalarıyla bir arada yer alarak marka bilinirliği ve itibarınızı artırabilir, mevcut ilişkilerinizi güçlendirebilir, rakip analizi ile ürün hizmet ve fiyat karşılaştırması yapabilir ve hareket alanınızı genişletebilirsiniz.

Avrasya’nın en büyük Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul;  2014 yılında 66 ülkeden 20.916 profesyonel ziyaretçinin bulunduğu ve 33 ülkeden 390 firmanın katıldığı 4 gün boyunca sektörün ticaret merkezi oldu.

BDT Ülkeleri ve Balkanlar, Orta Doğu, Orta ve Batı Avrupa, Asya-Pasifik Ülkeleri , Afrika Kıtası ve Amerika Kıtası başta olmak üzere 4 kıtadan sektör profesyonelleri bir araya geldi.

SIGN İstanbul 2015’te, endüstriyel reklam uygulamalarında kullanılan makine ve malzemelerden LED&LED Ekranlara, Dijital Baskı Malzemelerinden lazer ve CNC router’lara, serigrafiden tekstil baskı teknoloji ve ünitelerinden promosyon malzemelerine kadar çok geniş bir yelpazede ürün ve teknolojinizi sunmanıza olanak sunuyor. Bu sene ayrıca 3D Printshow İstanbul özel bölümü ile 3 Boyutlu Baskı Teknolojileri de SIGN İstanbul içerisinde yer alıyor.



Sign Fuarı hostes veya Sign Fuarı için catering ihtiyacınız var ise bizlere Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.