Sleepwell Fuarı | Yatak Sanayi Fuarı 2015

sleepwell fuarı logo
Sleepwell Expo Yatak ve Uyku Ürünleri Fuarı

Yatak ve uyku ürünleri sektöründe dünyanın en büyük fuarı olması hedeflenen Sleepwell Expo Fuarı, 100’ün üzerinde katılımcı firma ile sektöre milyonlarca dolarlık iş hacmi oluşturacağının sinyallerini veriyor.

Yatak ve uyku ürünleri sektöründe spesifik bir fuar olmadığını belirten fuar yöneticileri, sektördeki gelişmelerin yakından takip edildiği, iç ve dış piyasa açısından önemli bir rol üstlenen fuar, yakın gelecekte kendi kulvarında dünyanın en büyük organizasyonu olacak.

Sağlık sektörünün dünya genelinde olduğu gibi Türkiye için de önemli ve stratejik bir sektör olduğunu belirten yetkililer, 1 yıl içerisinde yaklaşık 25 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihaleye açılacağı bilgisini verdi. Böylelikle, 2018 yılında 45 bin ile 50 bin yatak arasında yenilenmiş, nitelikli, ileri teknolojili hastane ve hastane odaları tamamlanacak. 2018 yılına kadar da 130 bin yatak kapasitesinin 90 bini önümüzdeki 4 yıl içerisinde sıfırdan yenilenmiş, ileri teknolojik hastaneler durumuna dönüşecek.

Türkiye’de yatak endüstrisine ait ilk spesifik fuar olma özelliği taşıyanSleepwell Expo, Voli Fuar tarafından düzenleniyor. Yatak endüstrisine yepyeni açılımlar sunmayı hedefleyen SleepwellExpo Fuarı, organizasyonlarıyla sektörü canlandırmak ve yatak endüstrisi liderlerini İstanbul’da toplamak amacıyla, organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın dört bir yanından katılımcı ve ziyaretçinin gelmesi beklenen ve sektöre büyük yankı uyandıran Sleepwell Expo Fuarı’na çeşitli ülkelerden gelen tedarikçiler yanında İstanbul’dan ve Anadolu’dan da yoğun ilgi var. Fuarda, İstanbul’un yanı sıra Kayseri, Denizli, İnegöl, İzmir ve Ankara’dan katılımcı firmalar yer alıyor.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


sleepwell hostes
sleepwell fuar hostesi
sleepwell catering
sleepwell kiralık
sleepwell fuarı manken
sleepwell fuarı ajans