Fespa Fuarı | Avrasya Reklam Fuarı 2015

fespa fuarı logo
Fespa Eurasia 2015 Aralık'ta

FESPA, serigrafi, dijital ve tekstil baskı sektörlerine yönelik 37 ulusal üye derneği bünyesinde barındıran küresel bir federasyondur. 1962 yılında kurulan FESPA, bu sektörlere yönelik önemli fuar ve konferanslar düzenlemekte ve etkinliklerden elde ettiği kazanç fazlasını küresel baskı sektörüne geri yatırmaktadır.

FESPA'nın misyonunun odağında baskı profesyonelleri arasında küresel bağlar kurmak ve bu kapsamda sektöre destek vermek yatar. FESPA bu hedefi dünya çapında baskı fuarları düzenlemenin yanı sıra 4 milyon Euro'luk kazanç fazlasını çeşitli faaliyetlerle sektöre geri yatırarak gerçekleştirmektedir.

FESPA Eurasia, Türkiye'nin ulusal baskı derneği ARED'i destekleyerek ve oluşturulan Eurasia Partnerler Komitesi aracılığıyla baskı sektörüne Avrasya bölgesinde doğrudan geri yatırım yapmaktadır. Partnerler Komitesi, sektörel baskı kapasitesine dair farkındalığı artıracak, baskı profesyonellerine ve satın alma yetkililerine eğitim olanakları sağlayacak ve sektörel atılıma destek olacak geri yatırım faaliyetlerinin belirlenmesi ve şekillendirilmesine yardımcı olmaktadır. Eurasia Partnerler Komitesi ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


fespa hostes
fespa fuar hostesi
fespa catering
fespa kiralık
fespa fuarı manken
fespa fuarı ajans