Plasteurasia Fuarı | Plastik Fuarı 2015

plasteurasia fuarı logo
Plasteurasia Fuarı 25. Yılında

Avrupa’da her yıl yapılan, en büyük plastik endüstrisi fuarı olan, Plast Eurasia İstanbul, 25. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, 3 - 6 Aralık, 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dinamik ve istikrarlı yapısı ile uluslararası kimliğini ön plana çıkaran Plast Eurasia İstanbul, gerek kalite gerekse çeşitlilik bakımından Avrupa’da düzenlenen plastik fuarları arasında rakipsiz olduğunu çeyrek yüzyıllık başarısı ile kanıtlamıştı.

Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, Türk plastik endüstrisinin gelişmesine önemli ölçüde katkı sağlayarak, dünyadaki plastik sektörü içerisinde üst sıralara taşınmasına olanak tanır. Katılımcı ve ziyaretçilerine mükemmel bir tanıtım ve pazarlama platformu sunan Plast Eurasia İstanbul, PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri, Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) işbirliği ile gerçekleştirilmektedir

Geçmişi 1960’lara dayanan Türk plastik endüstrisi oldukça genç bir yapıya sahiptir. Bu genç yapısına rağmen dünya üzerinde hızlı büyüyen pazarlardan biri olarak dikkat çekmektedir. Sahip olduğu avantajlarla rekabet gücü yüksek olan Türk plastik endüstrisi, ihracat potansiyelinin fazla olmasından dolayı önemli bir role sahiptir. Batının plastik sektöründeki liderlerinden sayılan İtalya, Fransa ve Almanya gibi ülkelerde plastik endüstrisi, ekonomik krizler ve gerekli iş gücünün temin edilememesi gibi nedenlerden dolayı sekteye uğrarken, Türk plastik endüstrisi ise sağlam temeller üzerindeki büyüme dinamizmini koruyup dünyanın dikkatini çekmektedir.

Plast Eurasia İstanbul’un 2014 istatiksel verilerine göz attığımızda ise; 98.000 m2 sergi alanında düzenlenen Plast Eurasia İstanbul fuarına 41 ülkeden 1067 firma ve firma temsilciliği katılmış, Çin, Kore, Tayvan ve Suudi Arabistan’dan milli katılım gerçekleşmiş ve toplamda 94 ülkeden 43.756 nitelikli ziyaretçi gelmiştir. Bu veriler ışığında, Plast Eurasia İstanbul fuarının 25 yıllık başarısının tesadüften ibaret olmadığı kanıtlanmıştır.

Plast Eurasia İstanbul 2015, 25. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı’na, 3-6 Aralık 2015 tarihlerinde, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de sizleri bekliyoruz.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


plasteurasia hostes
plasteurasia fuar hostesi
plasteurasia catering
plasteurasia kiralık
plasteurasia fuarı manken
plasteurasia fuarı ajans