ZUCHEX | Züccaciye Fuarı 2016

zuchex fuarı logo
Zuchex Fuarı’nda Buluşuyoruz!

22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Zuchex, yeni ürün ve teknolojilerin tanıtılmasına, züccaciye sektörü profesyonellerinin buluşup, fikirlerini birbirlerine aktarmalarına zemin oluşturacak.

Fuar, konferans ve etkinliklerin bir arada olduğu Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex, 22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşerek, züccaciye sektörüne yön veren yüzlerce firmayı bir araya getirecek. Katılımcıların cam, porselen ve seramikten çelik ürünlere, dekoratif&hediyelikten plastik ürünlere ve ev tekstilinden elektrikli ürünlere kadar pek çok ürün çeşidini sergileyeceği fuarda sektörün yeni trendleri de ziyaretçilerle buluşacak.

Zuchex İhraç Ürünleri Fuarı, Türkiye ve Avrasya Bölgesi’ndeki iş olanaklarından haberdar olabileceğiniz ideal bir platform ve kurduğunuz bağlantıları ticarete dönüştürmek için doğru adres… Avrupa’nın 3’üncü, dünyanın 4’üncü büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Zuchex, dünyaca ünlü birçok markaya kendilerini ifade edebilecekleri, ticaretlerine yön verebilecekleri benzersiz bir ortam sunmaya devam ediyor...

Ülkeler arası ithalat ve ihracat ilişkilerini desteklemeyi amaçlayan Zuchex Fuarı, her yıl çeşitli ülkelerden gelen yaklaşık 32 bin ziyaretçiyi ağırlayarak Türk üreticisinin yeni iş birlikleri gerçekleştirmesine aracı olan bir fuar özelliği taşıyor.

On binlerce ev eşyası ve ev gereçlerinin ilk defa görücüye çıkacağı Zuchex Fuarı’nda firmalar, hem pazarlama hem de tanıtım faaliyetlerini bir arada yürütme imkanı buluyor. İhracatı planına dahil etmiş firmalar için Zuchex Fuarı yeni bir pazara, yeni bir ülkeye girmek için mükemmel bir yol… Birbirinden farklı binlerce yeni ürünün sergilendiği, Türkiye’nin en geniş kapsamlı fuarı özelliği taşıyan Zuchex İhraç Ürünleri Fuarı ile aynı gün gerçekleşecek olan Zuchex Home ise adeta Zuchex Fuarı’nın tamamlayıcı niteliğinde...

Düzenlendiği ilk yıldan bu yana sektörün gelişimine paralel bir gelişme gösteren Zuchex, geçtiğimiz yıl 140 bin metrekarelik alanda 607 firmanın katılımı ile gerçekleşti. Fuar bu yıl da yüzlerce yerli ve yabancı firmayı bir getirerek, İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nin tüm alanlarını kapsayacak büyüklükte olacak.

22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan 27.Uluslararası Zuchex Züccaciye, Dekoratif & Hediyelik Ev Eşyaları, Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı, 4 gün boyunca birbirinden renkli etkinliklere de sahne olacak. Global standartların çok üzerinde bir fuar deneyimi için Zuchex’te buluşalım.

Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


zuchex hostes
zuchex fuar hostesi
zuchex catering
zuchex kiralık
zuchex manken
zuchex ajans