IPACK | Gıda Ambalaj Fuarı 2016

ipack logo
IPACK Gıda Ambalaj Fuarı
Ipack Turkey, başrolünde geniş bir yelpazede gıda işleme, depolama, ambalaj malzemeleri ve ekipmanlarının olduğu ülkenin en uzun soluklu ambalaj, paketleme ve gıda işleme sistemleri sektörü etkinliğidir. Fuar, uluslararası üreticileri bir araya getirerek, paha biçilemez bir platform üzerinde ürünlerinin paylaşılmasını ve Avrasya’daki iş hacimlerinin gelişip artmasını sağlamaktadır.

İstanbul, Türkiye’nin dinamosudur. Şehir, 14 milyondan fazla insanın yaşadığı, ülkenin ekonomik başkenti konumundadır. Türkiye’nin ambalaj, paketleme ve gıda işleme sistemleri sektörü, geçmiş yıllardan itibaren nüfustaki artış ve yaşam standartlarının artması, hızlı şehirleşme, tüketim ürünlerinin çeşitliliği ve ihracatın artmasıyla gelişmiştir. Bunun ötesinde, ülkenin genişleyen orta sınıfının gıda üretimi, sağlık ve inşaat sektörlerinde yatırım yapmaya başlamasıyla uluslararası ambalaj üreticilerinin de yeni pazara girmesine olanak sağlamıştır.
Geçen 30 yılda fuarımız, her geçen yıl artan ziyaretçi sayısıyla katılımcı firmaların iş hedeflerine ulaşmasını sağlamıştır.

Ipack fuarı 01 – 04 Eylül 2016 tarihleri arasında CNR’da gerçekleştirilecektir. Bu büyük buluşmayı kaçırmayın.


IPACK Fuarı hostes veya catering ihtiyacınız var ise Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


ipack fuarı hostes
ipack fuar hostesi
ipack fuarı catering
ipack fuarı kiralama
ipack fuarı ikram
ipack fuarı ajans