Win Fuarı | Otomasyon Hidrolik Fuarı 2017

win fuarı logo
Uluslararası Endüstriyel Otomasyon Fuarı 2017

Günümüz dünyasında küreselleşme ve verimlilik, Otomasyon EURASIA’nın da odağında olan akıllı fabrikalar, verimliği arttırıcı endüstriyel otomasyon çözümleri ile hedefine ulaşıyor. Katılımcılar bu fuarda Endüstri 4.0’ın en yüksek kalite ürün ve hizmetlerini, yeniliklerini ve bileşenlerini sergileyecekler.

Montaj Kurulum Sistemleri, Doğrusal Konumlama Sistemleri, Otomasyon Hizmetleri, Haberleşme, Network ve Endüstriyel Haberleşme Sistemleri, Kontrol Sistemleri, PLC, SCADA, Gömülü Sistemler, Endüstriyel Bina Otomasyon Sistemleri, Endüstriyel Bilişim & Yazılım

Otomotiv, ağır inşaat ekipmanı ve yarı iletken üretim dahil olmak üzere Endüstri 4.0’da bugün yaygın şekilde kullanılan hidrolik ve pnömatik sistemler, sundukları avantajlar ve artan ürün gamı sayesinde mühendislerin en önemli araçlarından. Hydraulic & Pneumatic EURASIA, sektör uzmanlarına öne çıkan yenilikler sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca, yenilik, bileşenler ve uygulamaları bir araya getiren WIN EURASIA Automation’da Basınçlı Hava ve Vakum Teknolojileri de bu yıl ilk kez görücüye çıkacak.

Hidrolik ve Pnömatik Hizmetleri, Yağlama Sistemleri, Makine ve Hidrolik Yağları & Parçaları, Yağ Hidroliği Sistemleri ve Bileşenleri, Pnömatik Sistemler ve Bileşenleri, Su Hidroliği Sistemleri ve Bileşenleri, Basınçlı Hava ve Vakum Teknolojileri, Kompresörler

Uluslararası Taşıma, Depolama, İstifleme ve İç Lojistik Fuarı

Günümüzde, endüstri toplumunun artan ihtiyaçları, taşıma, yükleme-boşaltma ve depolama alanlarında daha fazla çözüme ihtiyaç duyulmasını da beraberinde getiriyor. CeMAT EURASIA, Endüstri 4.0’ın etkilerini taşıyan yenilikçi lojistik, intralojistik ve lojistik bilişimi teknolojilerini bir çatı altında toplayarak bu ihtiyaçların tamamına yönelik bir platform oluşturmaya hazırlanıyor.


stand hostesi
fuar hostesi
win fuarı catering
ekipman kiralama
manken ajansı
fuar malzemeleri