SODEX | CNR Fuarı

sodex fuarı logo
Isıtma, soğutma ve iklimlendirme sektörü yalnızca hızla büyüyen yurtiçi pazarın taleplerini karşılamak açısından değil aynı zamanda küresel rekabetin yüksek olduğu uluslararası pazarlara daha fazla ihracat yapılması açısından da Türkiye ekonomisinde önemli rol oynuyor. 2023 hedefini iç ve dış piyasada 55 milyar Amerikan Doları pazar hacmine ulaşmak olarak belirleyen sektörün 2014 yılı ihracatı bir önceki yıla göre %5,4 artış gösterdi ve 4,5 milyon Amerikan Dolarına ulaştı
Hannover Messe Sodeks Fuarcılık olarak, ISK-SODEX 2016’da sektörün lider firmalarını bir araya getirmeye ve sektördeki en yeni teknolojileri ve gelişmeleri ziyaretçilerimize sunmaya hazırlanıyoruz.

ISK-SODEX yerli ve yabancı sektör uzmanları, distribütörler ve üreticiler arasında profesyonel diyalog, bölgede yeni bağlantılar kurmak ve ağ oluşturmak için ideal bir platform olma başarısını sürdürüyor.

Hızlı bir büyüme ve sanayileşme sürecinden geçen Türkiye gelişen bir pazar. Son dönemlerde Türkiye’de önemli bir dinamizm görülüyor. Türkiye dünyanın 15. en büyük GSYİH ve Satınalma Gücü Paritesine ve 17. en büyük ekonomisine sahip. Ülke OECD’nin ve büyük G-20 ekonomilerinin kurucu üyesi. Türkiye seri üretim ve ithalata bağlı olarak çok çeşitli ürün portföyüne de sahip. İstanbul ülke ekonomisinin, kültür ve tarihinin kalbini oluşturuyor.

14 milyon nüfusuyla, İstanbul ayrıca Avrupa’nın en büyük kenti. Avrupa ve Asya arasında stratejik bir konuma sahip ve doğrudan uçuşlarla tüm dünyayla bağlantısı var

Mümkün olan her türlü pazarlama iletişimi araçlarını kullanan ISK-SODEX, farklı mercilerde reklam avantajlarına sahip: En fazla sirkülasyona sahip olan en büyük 6 günlük gazetede reklam, ulusal kanallarda 1264 saniye televizyon reklamı, 388 noktada en büyük radyo istasyonlarında radyo yayını kampanyaları ve 10 uluslararası sektör dergisinde toplam 22 reklam.

ISK-SODEX uluslararası ve ulusal katılımcıların ve ziyaretçilerin sektördeki en güncel yenilikleri ve gelişmeleri takip etmek için katıldığı bir etkinliktir. Fuar ilk kez 1997’de düzenlendiği günden beri büyük gelişme göstermiştir

Son fuarın profesyonel ziyaretçileri temel olarak Avrupa’dan ve ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sektörünün diğer kilit ülkelerinden geliyordu. Ziyaretçilerin %80’i satın alma kararlarında etkili ziyaretçilerden oluşuyordu..

 



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


sodex fuarı hostes
sodex fuar hostesi
sodex fuarı catering
sodex fuarı kiralama
sodex fuarı manken
sodex fuarı ajans