CPhI Fuarı | CPhI Fuarı 2017

cphi logo
CPhI İstanbul Türkiye, Orta Doğu ve Afrika ilaç pazarlarına giriş kapınız

Orta Doğu, Kafkaslar ve Kuzey Afrika ve Türkiye'deki önde gelen etkinlik CPhI İstanbul, 8-10 Mart2017 tarihleri arasında gerçekleşmek üzere art arda dördüncü kez geri dönüyor. Avrupa ve Asya arasında bir köprü olan İstanbul, ilaç sektörünün profesyonel temsilcilerine yeni ortaklıklar kurmak ve pazar iç görüsünü bir araya getirmek için rakipsiz bir toplanma noktası sunmaya devam ediyor.

2016 yılındaki rekor katılımcı ve ziyaretçi sayısının ardından CPhI İstanbul 2017, yerli ve yabancı ilaç endüstrisi temsilcileri için eşsiz bir forum görevi görmeyi sürdürüyor. Yeni tedarikçilere ve ticari ağlara kaynak sağlama, yeni ve mevcut ilişkileri geliştirme ve ilaç sektöründe ticaret yapma olanaklarının hepsini bir arada bulunduruyor.

Orta Doğu, Kafkaslar ve Kuzey Afrika ilaç pazarlarına giriş kapınız

- CPhI İstanbul'u ziyaret ederek tedarikçi iletişim bilgilerini, ürün inovasyonu için fikirleri ile Orta Doğu, Kafkas ve Kuzey Afrika pazarlarına yeni ürünler lanse etmekte ihtiyaç duyacağınız iç görüleri bir araya getirebilirsiniz! Türkiye pazarına girmekte en kolay yol - Ürünlerinizin satışını yapmak için gerekli ortaklıkları kurabilir, endüstrinin önde gelen kurumları ile tanışabilir ve hükümet temsilcilerinin görüşlerini dinleyebilirsiniz İlaç sektörünün bölgedeki en büyük toplantının bir parçası olun - Üç gün boyunca tek bir mekanda tedarikçilerinizle ve sizinle aynı daldaki firmalarla yüz yüze tanışabilirsiniz!

CPhI İstanbul'un bir önceki organizasyonlarının başarısından dolayı, fuar alanımızı genişlettik. 2017'de yeni yerimizde bize katılın: İstanbul Expo Center (IFM).

Alım Heyeti Programı: CPhI İstanbul, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığının Ev Sahipliğinde Düzenlenen Alım Heyeti Programı'nın bir parçasıdır. Bu program ile birlikte, seçkin müşterilerinizin konaklama ve günlük masrafları Bakanlık tarafından karşılanacaktır.

Türkiye İlaç Endüstrisi Raporu ile birlikte bölge hakkında daha çok keşifte bulunabilirsiniz. Ön kayıt yaptıranların web sitesinden indirebileceği bu rapor, fuar alanında da mevcut olacaktır. Matchmaking (İkili Görüşmeler) Programı, yeni iş hedefleri geliştirmek ve gelecek için ortaklıklar kurulmasına yeni bir olanak sağlamaktadır. Katılımcı ve ziyaretçiler etkinlikten önce doğru kitleye ulaşabilecek ve fuar alanında zamanlarını en verimli biçimde değerlendirmiş olacaklardır. Fortune Turkey, geçen seneki gibi, ilaç sektöründeki “Kadınlar Buluşma (Networking) Etkinliğini”nin ev sahipliğini yapacak. Bu forum, Türkiye, Kafkaslar, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerindeki ilaç sektöründen sayısız üst düzey kadın yöneticiyi, engin deneyimlerini paylaşmak üzere, bir araya getirecek.


stand hostesi
fuar hostesi
CPhI catering
ekipman kiralama
CPhI fuarı manken
CPhI fuarı ajans