Modef Fuarı | Bursa İnegöl Mobilya Fuarı 2015

modef fuarı logo
MODEF Katılımcıları Ziyaretçilerini Bekliyor

MODEF Expo 2015 Mobilya & Dekorasyon Fuarı 3-7 Kasım 2015 tarihlerinde Kemalpaşa Mh. Okullar Cd. No:11 Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslararası Fuar Merkezinde

Fuarda sergilenecek ürünlerin kapsamı Modern, Klasik, Ahşap ve Modüler, Mobilya, Yemek & Yatak Odası Grupları, Koltuk ve Oturma grupları, Sandalye & Kanepe, Bebek & Genç Odaları, Mobilya Aksesuarları şeklinde.

Fuarın ziyaretçileri ise genellikle Mobilya Mağazaları, Zincir Mağazalar, Toptancılar, Dağıtıcılar, İthalatçılar, İhracatçılar, Profesyonel Satın Alma Yetkilileri, Bayiler, Mimarlar, İç Mimarlar, Dekoratörler, Endüstriyel Tasarımcılar, Taahhüt Firmaları, Mobilya Yan Sanayi Üreticileri.

Modef, zengin çeşitli ve en kaliteli ürünleri daha makul fiyata satın almak isteyen firmalara hitap eder. İnegöl, hammaddelerini kendi kaynaklarından sağlamaktadır ve bunların çoğu yüksek kalite standartlarındadır. Dolayısıyla bölge, ürünlerini düşük maliyetlerle üretilebilmektedir. Bu düşük maliyet, ihracat satış fiyatlarına da aynı şekilde yansıtılmaktadır.

Geçen yıl fuar, hedeflenen ziyaretçi piyasalarından binlerce kilit alıcıyı çekmiş ve 59 farklı ülkeden gelen ziyaretçilerce gezilmiştir.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


modef hostes
modef fuar hostesi
modef catering
modef kiralık
modef fuarı manken
modef fuarı ajans