İSMOB Fuarı | Mobilya Fuarı 2016

ismob mobilya fuarı logo
İSMOB MOBİLYA FUARI TÜYAP

6 gün boyunca yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İSMOB, yaklaşık 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örneklerini gözler önüne seriyor.

Türkiye mobilya sektörünün birlik platformu olan İSMOB, tasarım ve kalitesiyle ünlenen İtalya dâhil birçok ülkeye mobilya ihracatı gerçekleştiren Türk mobilya sektörünün buluşma noktası durumunda. Tüm dünyadan 100’ün üzerinde ülkenin katılımıyla yeni iş alanlarının açılmasını sağlayan İSMOB, mobilya sektörünün merkezinde yer alıyor. Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan birçok ülkenin alım heyeti gönderdiği fuara yoğun talep oluyor.
500 katılımcı firma ve 1000’den fazla marka, İSMOB aracılığıyla iş alanlarını genişletiyor, yeni iş alanları ediniyor. Toplam 72.500 m2 alanda gerçekleşen fuar, Türk markalarının kendilerini sergiledikleri bir vitrin konumunda. Ayrıca, Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Afrika’ya kadar olan geniş coğrafyadaki mobilya profesyonellerinin her yıl merakla beklediği bir etkinlik.

“Türk Mobilyası” akımını yansıtan en özgün ürünleri görmek ve ülkelerinde satmak üzere 100’ü aşkın ülkeden gelen mobilya profesyonelleri ile satın alma yöneticileri için İSMOB büyük önem taşıyor. Tasarımı ve kalitesiyle farklı coğrafyalarda yoğun ilgi gören, işlevselliğiyle öne çıkan, özgün tasarım fikirleriyle hayat bulan mobilyaların sergilendiği İSMOB, Türk ve dünya mobilya sektörünün en büyük buluşma merkezi durumunda. Özgün çizgisiyle global ölçekte konumunu güçlendiren “Türk Mobilyası”nın sergilendiği fuar, tasarım zirvesine dönüşüyor, “Türk Mobilyası”nın yakın coğrafya başta olmak üzere tüm dünyanın gözdesi olması nedeniyle ziyaretçi akınına uğruyor.

İSMOB, her yıl mobilya sektörünü farklı bir konseptte buluşturarak, katılımcılarına yepyeni ayrıcalıklar sunuyor. Öte yandan birçok dünya ülkesinde mobilya firmalarının konsept bütünlüğü olmadan yaptıkları satışlar, ithalat yapan markaları lojistik anlamında zora sokarken, Türk firmalarının tek bir marka altında yemek odası, yatak odası, oturma odası vb. konsept bütünlüğünün var olması, tek bir konteynırda bir mağaza dolusu ürün sevk edilmesine olanak sağlıyor. Bu da ithalat yapan firmaların maliyetlerinin düşük olmasına neden oluyor. Bu anlamda İSMOB Fuarı Türk Mobilya stilini ve konsept bütünlüğünü tanıtma açısından çok önemli bir fırsat niteliğinde.

Fuar Kapsamı : Salon & Oturma Odası Mobilyası, Takımları - Yemek Odası Mobilyası, Takımları - Yatak Odası Mobilyası, Takımları - Bebek, Çocuk ve Genç Mobilyası, Takımları - Duvar ve TV Üniteleri - Masa ve Sandalyeler - Ofis Mobilyaları - Sehpa ve Zigonlar - Koltuk, Kanepe ve Yataklı Kanepeler - Bahçe Mobilyaları - Döşemelik Kumaş

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) mobilya sektörünün öncü 57 markasını tek çatıda toplayarak, sektörün yüzde 75’ini aşkın kesimini temsil etmektedir. MOSDER, dünyanın en önemli 3.mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) ile Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki mobilya profesyonellerini her yıl bir araya getiriyor. Sektörün globalölçekteki konumunu koruması için çalışmalarını sürdüren MOSDER, her yıl Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile sektörde sinerji oluşturuyor.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


ismob hostes
ismob fuar hostesi
ismob catering
ismob kiralama
mobilya fuarı manken
mobilya fuarı ajans