Flowershow Fuarı | Çiçek Fuarı 2015

flowershow fuarı logo
Eurasia Plant Fair / Flower Show Istanbul

Eurasia Plant Fair / Flower Show Istanbul, ülkemizde alanında düzenlenen tek ve en büyük ihtisas fuarıdır. Kıtaların buluşma noktası İstanbul’da düzenlenen bitki sektörünün dev buluşması,2014′te 21 farklı ülkeden 333 firmanın katılımı ile İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşmiştir.

Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul, bitki ve ilgili sektörlerin temsilcilerinin uluslar arası iş bağlantıları kurabilme, mevcut bağlantıları güçlendirebilme, yeni pazarlara ulaşabilme imkânlarını bulabilecekleri gerçek bir ticaret platformudur.

Avrupa ve Asya’nın buluştuğu bu ticari platformda, her iklim koşulu ve toprak yapısına uygun yüzlerce çeşit bitki ve bitki üretiminde kullanılan ürünlerin yanı sıra, peyzaj uygulamaları, uygulama esnasında ve sonrasında kullanılan tüm materyaller, 44 farklı ülkeden gelen toplam 11.385 ziyaretçinin beğenisine sunulmuştur.

Uluslararası arenada sektörün buluşma noktası olarak kendisine yer edinen, Avrasya’daki en etkin ve verimli fuar olan Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul, Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 27 – 30 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yeniden sektör temsilcilerini ağırladı.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


flowershow hostes
flowershow fuar hostesi
flowershow catering
flowershow kiralık
flowershow fuarı manken
flowershow fuarı ajans