Exponatura Fuarı | Doğal ve Organik Ürünler Fuarı 2015

exponatura fuarı logo
Exponatura 2015 Sağlıklı Ürünler Fuarı

Exponatura 2015 Fuarı, doğal, organik ve sağlıklı ürünler sektöründe Türkiye, Avrupa Birliği ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeden sektör profesyonelleri, iş adamları, perakende, toptancı, distribütör, temsilcilikler ve tüm ilgililer için başarılı iş bağlantıları kurabilecekleri profesyonel bir ticaret platformu oluşturuyor.

EXPONATURA, sektörün ülkemizdeki uluslararası planlanan tek sektörel uzmanlık fuarı olma özelliğine sahiptir. 2005, 2006, 2012,2013,2014 ve 2015 yıllarında konusunda, bölgenin en kapsamlı ve hedefi en doğru fuarı olarak kendini ispatlayarak bu alanlardaki potansiyelleri mükemmel bir organizasyon ile göstermiştir.

Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Fransa, Hollanda, İsviçre, İngiltere, Suudi Arabistan ABD, Amerika, İtalya, Yunanistan, Rusya, Belçika, Bulgaristan,İspanya, Avustralya, İspanya, Danimarka, Türkmenistan, Özbekistan, Tunus, Polonya, İran, Kuveyt, Irak, Suriye, Ürdün, Portekiz, Fas, Mısır, Hindistan, Pakistan, Katar, Umman, Çin gibi ülkelerden ziyaretçiler bekleniyor.

Geçen yıllarda; konusunda, bölgenin en kapsamlı ve hedefi en doğru fuarı olarak kendini ispatlayarak bu alanlardaki potansiyelleri mükemmel bir organizasyon ile gösteren fuara, 2015 yılında, Türkiye ve Avrupa Birliği ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeden 300 ün üzerinde katılımcı beklenmektedir.

Exponatura 2015, yurtiçi ve yurtdışında sektör profesyonelleri, iş adamları, perakende, toptancı ticari şirketler,distribütör ve temsilcililikler ve tüm ilgililer için basarili is yapmak adına profesyonel ortam oluşturacaktır.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


exponatura hostes
exponatura fuar hostesi
exponatura catering
exponatura kiralık
exponatura fuarı manken
exponatura fuarı ajans