Win Fuarı | Metal İşleme

win fuarı logo
TÜYAP SAC METAL İŞLEME FUARI

Sac İşleme ve Yüzey İşlem Teknolojileri Zincirinin Tamamı Bu Platformda...

Fuar bu yıl %100 Deutsche Messe markası altında düzenleniyor. Sac işleme ve yüzey işlem teknolojileri tek çatı altında buluşuyor

11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında 21.'si düzenlenecek olan WIN Eurasia Metal Working, metal işleme ve yüzey işlem sanayiinin liderlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 2002 yılından beri Bileşim Fuarcılık A.Ş. ile ortak olarak düzenlenen fuar, tüm hisselerin satın alınması sonucunda bu yıl %100 Deutsche Messe AG markası olarak ziyaretçileriyle buluşacak.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan WIN Eurasia Metal Working, Metal Working (Metal İşleme) ve Surface Treatment (Yüzey İşleme) fuarlarını aynı çatı altında bir araya getirecek. Metal Working Eurasia kapsamında ziyaretçiler sac levha işleme teknoloji zincirinin tamamına ulaşabilecek: Sac levha, yarı mamul ve tam mamul; işleme, ayırma, şekillendirme, esnek sac levha işleme, birleştirme, kaynak, yüzey işleme, tel, boru ve parça işleme, karma yapıların işlenmesi, aletler, makine elemanları, kalite kontrol, onarım ve atölye ekipmanlarına odaklanılacak. Son teknolojilerin ön plana çıkacağı etkinlikte katılımcılar; demir-çelik, alüminyum, metal, otomotiv gibi çeşitli sektörlerin üretim süreçlerini daha etkin hale getirmeye yönelik ürün ve hizmetleri sergileyecekler.

Surface Treatment Eurasia fuarı kapsamında ise yüzey temizliği ve ön işlem ekipmanları; boya ve plastik kaplama sistemleri; galvanizasyon sistemleri; özel yüzey kaplama teknolojileri; boya, cila ve kaplama malzemeleri sunulacak. Parts2Clean markası altında oluşturulacak uluslararası pavilyon kapsamında ise endüstriyel parça ve yüzey temizleme teknolojileri bir arada sergilenecek.

WIN Eurasia Metal Working; ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra, tüm Avrasya ekonomik bölgesi için sektörlerinin en önemli buluşması olarak öne çıkıyor. Katılımcı firmalara yeni pazarlara ulaşmanın en etkin yolunu sunan fuar boyunca, Avrupa, Rusya, Afrika ve Ortadoğu'dan birçok satın almacı ağırlanıyor.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


win fuarı hostes
tüyap fuar hostesi
win fuarı catering
win fuarı kiralama
win fuarı manken
win fuarı ajans