Rollexpo | Rulman Dişli Fuarı 2016

rollexpo logo
Harekete yön verenler Rollexpo Turkey 2016'te buluşuyor
12 – 15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2.RollExpo Turkey Fuarı kapılarını ikinci kez ziyarete açtı. Rulman sektöründe, Türkiye’nin ilk ve tek fuarı olması bu büyük başarıyı beraberinde getirdi. 2.RollExpo Turkey 2015 farklı ülkelerden çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı. 63 Katılımcı firma, 5.951 Profesyonel yerli ve yabancı ziyaretçisiyle fuar önceki senelere oranla başarı çıtasını yukarılara taşıdı.

Düzenlendiği ilk fuardan bu yana yaklaşık %30’luk bir büyüme gösteren RollExpo Turkey, 2016 yılında düzenlenecek 3. RollExpo Turkey Fuarı ile bu rakamları %50’lere çekmeyi hedefliyor. Fuarda Rulman ve Makina Aksamlarını oluşturan Kasnak, Zincir, Segman, Dişli, Redüktör, Kayış, Sızdırmazlık Elemanları gibi ürün grupları sergilendi.
Fuara eş zamanlı olarak düzenlenen Seminerler damgasını vurdu. Skf Türkiye ve Özevren Rulman (INA & FAG) grubunun ayrı ayrı düzenlediği seminerler sektördeki yenilikleri gözler önüne serdi. Yerli konuşmacıların yer aldığı seminerlerde sektörün gelişmesi açısından farklı konulara değinildi.

Fuarın 3’üncüsü 01 – 04 Eylül 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Salon 10’da gerçekleştirilecektir. Bu büyük buluşmayı kaçırmayın.


Rollexpo Fuarı hostes arayışınız var ise Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


water expo fuarı hostes
water expo fuar hostesi
water expo fuarı catering
water expo fuarı kiralama
water expo fuarı ikram
water expo fuarı ajans