Motor Fuarı | Motobike İstanbul

motobike logo
Motobike Istanbul Fuarı Bu Yıl Da Çok Hareketli

Türkiye'nin Lider Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı

Motobike Istanbul bu yıl motosiklet ve bisiklet dünyasının yakından takip ettiği büyük isimleri ağırladı. Motosiklet ve bisiklet tutkunlarının yakından tanıdığı isimlerin muhteşem şovlarıyla fuara gelenler adeta büyülendi. Fuara gelen ziyaretçiler, sektördeki yenilikler ve görsel etkinliklerin yanı sıra bu sene ilk kez Fashion Talk, Travel Talk ve Tech Talk programları adı altında Motobike Academy seminer ve sunumlarına ücretsiz olarak katılma şansı yakaladı.

Türkiye'nin lider uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı olan Motobike Istanbul’da buluştu. Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuar Merkezi’nin 9, 10 ve 11. Salonlarında toplam 16,836 metrekarede düzenlenen uarda, motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışı da yapıldı. Bu yıl fuara motosiklet ürün grubuna ait 80 katılımcı 200 farklı marka ile, 16 bisiklet firması 65 farklı marka ile katılım gösterdi.

Ekonomi Bakanlığı Alım Heyeti’nin katılımının yanı sıra fuar, KOSGEB desteğinde olup, MOTED (Motosiklet Endüstrisi Derneği), BISED (Bisiklet Endüstrisi Derneği), MOTODER (Motosiklet Sanayicileri Derneği) gibi sektörün önde gelen dernekleri tarafından da desteklenmektedir.

  • Motor Fuarı Nerede  :  İFM
  • Motor Fuarı Ne Zaman  :  21 - 24 Şubat 2019




Motor Fuarı catering hostes kiralama ihtiyaçlarınız için
Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.

karşılama mankeni
catering ürünleri
fuar malzeme
fuar standı
ifm catering
stand hostesi