İntermob Fuarı | Mobilya Yan Sanayi Fuarı 2015

intermob fuarı logo
İntermob Fuarı ile Mobilya Ve Orman Ürünleri Endüstrileri Bir Arada

Dünyanın önde gelen fuarları arasında yerini muhafaza eden, sektör firmalarının yeni pazarlara ulaşmalarına büyük katkı sağlayan, sektörün Türkiye ve Avrasya’daki en büyük ihtisas fuarları olma başarısını yakalamış Ağaç İşleme Makinesi, Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve İntermob, Uluslararası Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, 10-14 Ekim 2015 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul’da gerçekleşecek.

2014 yılında 30 ülkeden 861 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 120.000 m2, 14 salonda başarı ile gerçekleşen, ahşap ve mobilya endüstrilerinin bölgesindeki en büyük ticari platformu Ağaç İşleme ve İntermob fuarları, yakalanan bu başarının üzerine çıkmayı hedefleyen pazarlama çalışmalarına yurtiçi ve yurtdışında yoğun olarak devam ederek, katılımcı ve ziyaretçilerini beklentilerinin üzerine çıkarmayı hedefliyor.

30’un üzerinde ülkeden 900’e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımı beklenen fuarlar, sektördeki tüm gelişmelerin ve yeniliklerin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki ilk adresi olacak. Dünyanın lider üreticilerini, karar alma konusunda yetkili alıcılar ile buluşturarak sektöre güç katacak Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarlarının, 100’den fazla ülkeden 65 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

Değerli sektör temsilcilerinin desteğiyle 10 – 14 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye ahşap endüstrisinin gövde gösterisi ve güçlü pazarlama platformu Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob fuarlarında görüşmek dileğiyle..

Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


intermob hostes
intermob fuar hostesi
intermob catering
intermob kiralık
intermob fuarı manken
şzoğıshç fuarı ajans