Kapı Fuarı | Demos Fuarcılık

demos kapı fuarı logo
DEMOS FUARCILIK KAPI FUARI

Dünya Kapı Sektörünün En Büyük ve Kapsamlı Fuarı Türkiye'de Yapılıyor.

Yurt içinden 18.086 kişinin ziyaretiyle rekor katılımın gerçekleştiği fuara yurt dışından 2.387 kişi ilgi gösterdi. 20.473 toplam ziyaretçi sayısına ulaşan Door Fair, Türkiye'nin dünyada bu sektördeki gelişimini gözler önüne serdi.
Özellikle Orta Doğu, Balkanlar ve Afrika ülkeleri, Kapı Fuarı'na büyük ilgi gösterdi. Bunların yanında Türki Cumhuriyetler olarak adlandırılan ülkelerden gelenler de Ağaç işleme ve kapı üretim makinalarının ticareti konusunda fuarda büyük alımlar gerçekleştirdi. Bu yıl ayrıca geçtiğimiz senelere oranla, Güney Amerika ülkeleri de organizasyona gelen ülkeler olarak dikkat çekti. Uluslararası boyutta ün kazanan organizasyon, ticaret hacmiyle ülke ekonomisine de büyük katkı sağladı.

175 firmanın katılımcı olarak yer aldığı, 18.086 yerli, 2.387 yabancı ziyaretçinin 4 gün boyunca gezip ilgi gösterdiği 8.Uluslararası Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı; 15 - 18 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde, sektörün şimdiye kadar ki en ilgi çekici fuarı olarak Demos Fuarcılık organizasyonuyla gerçekleştirildi.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


demos hostes
demos fuar hostesi
demos catering
demos kiralama
kapı fuarı manken
kapı fuarı ajans