CBME Fuarı | Anne Bebek Çocuk Fuarı 2018

cbme logo
CNR Anne Çocuk Fuarı 10 - 13 Ocak 2018 'de kapılarını açıyor.

CBME fuarları Türkiye dışında Çin, Hindistan ve Sinagapur’da gerçekleşmektedir. Çin’de yapılan CBME Şangay fuarı dünyanın en büyük anne bebek çocuk ürünleri fuarıdır. CBME Türkiye’ye katılan bir çok firma ürün lansmanlarını fuarda gerçekleştirmektedir.
Fuara gelen ziyaretçiler, ürünleri görme ve onlarla ilgili bilgi almak ve sipariş verme konusunda gönüllüdürler. Bu yüzden fuarlarda alıcı-satıcı ilişkisi terse döner. Normal zamanlarda sizin satış yapmak için beklediğiniz alıcılar, CBME Türkiye’de standınızda sizleri ziyaret eder.

İstanbul Fuar Merkezi CNR Expoda 1.2 ve 4. Hall de 37.000 M2 alanda kurulacak olan olan fuarda Hazır giyim ve aksesuarları, taşıma ve güvenlik araç gereçleri, Mobilya ve ev tekstili, Bebek bakım ve kozmetik, Oyuncak ve bisiklet, anne ve hamile ürünleri kategorilerinden tüm yenilikleri bulabileceksiniz.

750 marka, 300 katılımcı hedeflediğimiz fuarımıza; Anne, bebek, çocuk ürünleri sektörünün hazır giyim ve aksesuarları, taşıma ve güvenlik araç gereçleri, mobilya ve ev tekstili, bebek bakımı ve kozmetik, oyuncak ve bisiklet, anne ve hamile ürünleri gibi ana ürün gruplarında önde gelen ve bölgenin en güçlü üreticileri ve distribütörleri katılmaktadır. Siz de sektörün önde gelen bu fuarında katılımcı olmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

CBME Türkiye fuarı 2017 yılında 80 ülkeden 13.800 ziyaretçi ağırladı. Anne, bebek, çocuk ürünleri sektörünün hazır giyim ve aksesuarları, taşıma ve güvenlik araç gereçleri, mobilya ve ev tekstili, bebek bakımı ve kozmetik, oyuncak ve bisiklet, anne ve hamile ürünleri gibi ana ürün gruplarında ihtiyaçlarınız için her şeyi tek çatı altında bulabileceksiniz. Bu sene en az 15.000 ziyaretçi bekleyen fuarımızda anne, bebek ve çocuk ürünleri gelişmelerinden haberdar olmak için hemen ücretsiz online giriş kartınızı alınız.ilerini bir araya getirecek ve bölgesinde uluslararası yoğunluğa sahip en büyük etkinlik olarak adından söz ettirmeye devam edecektir.

Fuar Kapsamı : Bebek ve Çocuk Gıda Pazarı - Bebek ve Çocuk Giyim Sektörü - Bebek Bakımı - Bebek Araç ve Gereçleri - Oyuncak - Mobilya ve Ev Tekstili

Gıda ve Bebek Mamaları, Beslenme Araç Gereçleri (Biberon, Emzik, Süt Pombası vs.), Bebek Kozmetik ve Bakım Ürünleri (Sampuan, Kremler, Tırnak Makası vs.), Banyo Malzemeleri (Küvet, Oturak, File vs.), Bebek Bezi, Organik Bakım ve Temizlik Ürünleri

Bebek çocuk genç abiye Giyim, Bebek ve Çocuk çorap çamaşır ve Ayakkabıları, Aksesuar, Çanta,Doğum Fotoğrafçıları,Organizasyon Firmaları,Danışmanlık Firmaları ve çok daha fazlası...





CBME Fuarı catering hostes kiralama ihtiyaçlarınız için
Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.

stant hostesi
fuar hostesi
cnr catering
malzeme kiralama
fuar mankeni
ikramlık ürünler