Flowershow Fuarı | Çiçek ve Peyzaj 2017

flowershow logo
TÜYAP Eurasia Plant Fair Flower Show

Fuar Adı : Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul 9.Uluslar Arası İstanbul Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı
Tarih : 23-25 Kasım 2017
Yer : TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi (11,12,13 ve 14. Salonlar)
Organizasyon : CYF Fuarcılık A.Ş. ve Süsbir (Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği)

Tüyap’a taşınan fuar toplam alanını %100 büyüttü. Daha geniş sergileme alanlarına sahip olarak düzenlenen fuarda %30 daha fazla katılımcı firmanın yer alması bekleniyor. Şimdiden 4 salon dâhil tüm fuar alanının %70’i sektör firmalarının yoğun ilgisi ile dolmuş durumda. Sektörün öncüsü firmaların fuara katılımının yanı sıra ilk kez yer alan çok sayıda firmanın varlığıyla da fuar tüm profesyonellere hitap etmektedir.

Katılımcılara sergileme alanlarında sınırlama olmaksızın yer verilebiliyor olması, ziyaretçilere sunulan ürün ve hizmetlerin çeşitliliğinin artmasını sağlamaktadır ve bu sayede fuara “YEŞİL”e dair aranılan her şey bulunabilir. Her yıl olduğu gibi süs bitkileri, çiçekler, peyzaj uygulama ve peyzaj malzemeleri konularında dünyanın önce gelen markalarının katılımı sağlanırken, bu yıl ayrıca “peyzaj ve bahçecilik” ile ilgili tüm girdiler ve tamamlayıcı ürünlere de fuarda fazlasıyla yer verilebilmektedir. Belediyeler, inşaat şirketleri ve peyzaj uygulamacıları başta olmak üzere tüm ilgili alıcıların ihtiyaç duydukları tüm ürün ve hizmetler bir arada sunulabilmekte

Belediyeler, İnşaat Şirketleri, Oteller, Sivil ve Askeri tüm kamu kurumları.. Projeleriniz için aradığını her şey bu fuarda!!
Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul bitki ve peyzaj sektörüne 3 ana başlık halinde ürün ve hizmet sunmaktadır.
Bitkiler – Çiçekler – Peyzaj ve Teknik
Bu kapsamda tohumlardan boylu yetişmiş ağaçlara ve saksılı ya da kesme çiçeklere, yeşil çatılardan dikey bahçelere, peyzaj projelerinden sera yapımına, saksılardan fidan dikim- söküm makinelerine kadar oldukça geniş yelpazede yerli ve yabancı bir çok ürünü çeşitli alternatifleri ile bir arada görme imkanı sunmaktadır.

Bitki – çiçek üretim girdileri ya da peyzaj projelerinde kullanılacak tüm ürün ve hizmetler Avrasya’nın en büyük ticaret platformunda 23 – 25 Kasım 2017 tarihleri arasında yeni yeri TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde sizleri bekliyor!

fuar hostesi
kent fuarı hostes
fuar catering
çiçek fuarı manken
belediye fuarı
eurasia plant fair