Busworld Otobüs | CNR Fuarı

busworld fuarı logo
BUSWORLD TURKEY FUARI 6. KEZ İSTANBUL’DA DÜZENLENİYOR!

BUSWORLD, 1971’den beri Belçika, Kortrijk’ta organize edilen, Avrupa otobüs sektörünün en eski ve saygın uluslararası ihtisas fuarı olarak, tüm uluslararası sektör ilgilileri ve medya tarafından kabul görmektedir. BUSWORLD Fuarları; BUSWORLD EUROPE KORTRIJK (Kortrijk, Belçika), BUSWORLD TURKEY (İstanbul, Türkiye), BUSWORLD CHINA (Pekin, Çin), BUSWORLD INDIA (Bangalore, Hindistan) ve BUSWORLD RUSSIA (Moskova, Rusya) adı altında düzenlenmektedir.

Uluslararası fuarcılıkta kalitenin belgesi olarak kabul edilen UFI Onaylı Fuar Sertifikası’na sahip BUSWORLD TURKEY Fuarı’na, 5. kez düzenlendiği 2014 yılında 26 ülkeden 170 yerli, 78 yabancı olmak üzere 248 firma katıldı.

Otobüs endüstrisindeki tüm firmalar; otobüs, midibüs, minibüs, turizm araçları, yedek parça, aksesuar ve ekipmanlar, akaryakıt üreticileri, sigorta şirketleri, bilgi teknolojileri sağlayan firmalar, bankalar, otobüs endüstrisine hizmet ve ürün sağlayan tüm kuruluşlar.

BUSWORLD KORTRIJK ve HKF Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlenen BUSWORLD TURKEY 2014, 1714’ü yabancı olmak üzere, 12.425 kişi tarafından ziyaret edildi. Yurtdışından gelen 47 yabancı basın mensubu da fuarı yakından takip etti. BUSWORLD TURKEY 2016 Fuarı; BUSWORLD KORTRIJK ve HKF Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde 14- 17 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, Salon 9, 10 ve 11’de gerçekleşecek. Uluslararası otobüs endüstrisi ve yan sanayi sektörünü 6. kez ülkemizde buluşturacak olan BUSWORLD TURKEY 2016 Fuarı, özellikle Türkiye ve komşu ülkeler ile yeni iş ilişkilerinin kurulması ve varolan ilişkilerin güçlendirilmesi için kaçınılmaz bir fırsat olacaktır.


Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


busworld fuarı hostes
busworld fuar hostesi
busworld fuarı catering
busworld fuarı kiralama
busworld fuarı manken
busworld fuarı ajans